Τρέχει να προλάβει ο Ντέμης

20:12 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μία από τις πιο κρίσιμες γενικές συνελεύσεις της ΠΑΕ, καθώς ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η εκλογή νέας διοίκησης. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακουγόταν έντονα η λέξη «παραίτηση» από τα μέλη του Δ.Σ. ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τις τελευταίες ώρες και υπάρχει συγκεκριμένο σκεπτικό για αυτή την αλλαγή στάσης. Όλοι περιμένουν τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης και αν ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ

θα είναι απολύτως έτοιμος για να επιστρέψει στις 25 του μήνα. Ακόμα οι προθέσεις του δεν έχουν ξεκαθαριστεί στους ανθρώπους της διοίκησης και αυτό έχει να κάνει με τις επαφές του που κορυφώνονται αυτές τις μέρες και μετά την περίοδο του Πάσχα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είναι προ των πυλών, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν θα προλάβει την 25η Απριλίου ή θα υπάρξει κάποια μικρή παράταση στην επιστροφή του, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν από το πόσο σύντομα θα συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται άμεσα η ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και φτάνουν τα περίπου 8 εκατ. ευρώ. Και αυτό διότι όπως σας είχαμε επισημάνει, τη χρηματοδότηση για τη νέα χρονιά, σχεδόν την έχει βρει με διάφορες χορηγίες, αλλά και πολλούς χρηματοδότες που θα βάζουν από λίγα λεφτά, αλλά όλα μαζί θα συγκεντρώνουν ένα σοβαρό ποσό για να... τρέξει η ομάδα.

Το θέμα που τον «έκαιγε» ήταν τα άμεσα χρήματα για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις που τρέχουν. Και αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, έχουν συγκεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό που κάνουν ακόμα πιο σύντομη την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη. Μάλιστα, ένδειξη που δείχνει την άμεση επαναδραστηριοποίηση του, ήταν η επιστροφή στο γήπεδο κάποιων ανθρώπων αρκετά «δικών» του. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο βρέθηκαν κάποια άτομα που είχαν χρόνια να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα από εκείνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου και αποχώρησε ο Νικολαΐδης. Όσο για το πανό που «έκοβε» βόλτες χθες στο Στάδιο, δεν έδειξε να βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, όπως εκμυστηρευόταν χθες, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, με ανθρώπους με τους οποίους γευμάτισε.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, βαδίζουμε τις τελευταίες μέρες υπό την υπάρχουσα διοικητική και μετοχική κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως την προσεχή Τετάρτη είναι σίγουρο πως θα αλλάξει το σκηνικό. Ο Ντέμης Νικολαΐδης «τρέχει» τα πράγματα και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στις 25 του μήνα. Πάντως, αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του είναι πως όταν θα μπει, θέλει να είναι σίγουρος και για το παρόν και για το μέλλον, χωρίς να επιδιώκει βεβιασμένες κινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα