Τόρες: Θέλω να δουλέψω με τον Σιμεόνε

17:29 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η φημολογία γύρω από την επιστροφή του Ισπανού επιθετικού της Τσέλσι στο «Βιθέντε Καλδερόν» είναι έντονη τις τελευταίες ημέρες και ο ίδιος φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, έχοντας ως κίνητρο το να συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
«Έχω τρομερό σεβασμό για τον «Τσόλο» (σ.σ. Σιμεόνε) από τότε που ήμασταν συμπαίκτες. Με βοήθησε πολύ, μου έμαθε να είμαι αρχηγός και μου έδωσε πολλές συμβουλές όσο παίζαμε μαζί», είπε αρχικά ο Τόρες και συνέχισε: «Θέλω πάντα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω. Θαύμαζα τον Ράφα Μπενίτεθ και είχα την ευκαιρία

να συνεργαστώ μαζί του. Το ίδιο συνέβη και με τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και με τον Λουίς Αραγονιές. Ήμουν αρκετά τυχερός να δουλέψω με ανθρώπους που όταν τους δεν τους γνωρίζεις αναρωτιέσαι τι έχουν να προσφέρουν, ποιο είναι το μυστικό τους, γιατί οι ομάδες που προπονούν δουλεύουν καλά; Ο Σιμεόνε είναι σαν τον Γκουαρδιόλα, προπονητής που θες να πας να τους δεις πως προπονούν και να μάθεις».
Για το ενδεχόμενο της επιστροφής του και για το Μουντιάλ, σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν γνωρίζεις που θα είσαι αύριο, σε μια εβδομάδα ή σε 10 χρόνια. Πως απαντάς μια τέτοια ερώτηση; Θα δουλέψω σκληρά, αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω καλά και το τελικό στάδιο της σεζόν είναι πολύ σημαντικό. Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και οι παίκτες που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα