Τόρες: Τα τρόπαια μετράνε στο τέλος

15:33 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η διεκδίκηση τροπαίων σε ετήσια βάση ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε την Τσέλσι ο Φερνάντο Τόρες καθώς, όπως είπε, στο τέλος της καριέρας κάθε ποδοσφαιριστή αυτά που μετράνε είναι τα τρόπαια που έχει κατακτήσει.
Ο Ισπανός επιθετικός αφού ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης μέχρι το 2017, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του, στην συνέχεια τόνισε: "Ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα στην Τσέλσι είναι διότι πρόκειται για έναν σύλλογο που στοχεύει πάντα στα τρόπαια. Άλλωστε, πιστεύω ότι είναι αυτά που μένουν όταν τελειώνεις την καριέρα

σου. Στην πρώτη μου σεζόν, κερδίσαμε το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος παίκτης".
Στην συνέχεια ο Τόρες πρόσθεσε: "Με τιμάει ιδιαίτερα το γεγονός ότι είμαι ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Απλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη ως ομάδα και σίγουρα σκληρή προπόνηση. Η άμυνα μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτή την σεζόν. Αλλά στο κέντρο έχουμε τεράστια αγωνιστική ποιότητα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Με τον Χουάν Μάτα παίζουμε μαζί και στην Εθνική Ισπανίας αρκετά χρόνια τώρα, αλλά με τους Όσκαρ και Εντέν Αζάρ, πρέπει να προπονηθούμε και άλλο προκειμένου να βελτιωθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα