«Συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ»

15:13 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Γ. Καραϊσκάκης", η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Ζερβίνιο να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να κερδίσουν την ομάδα του λιμανιού για να έχουν ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης.
Για να συμβεί αυτό, δεν αρκεί μόνο να κερδίσει η Άρσεναλ αλλά ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Σάλκε την Μονπελιέ στην Γαλλία.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα

της Άρσεναλ, ο Ζερβίνιο τόνισε: "Είναι λίγο διαφορετικό για εμάς, επειδή ακόμα μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε λόγους για να παίξουμε, ακόμη και αν έχουμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επίσης, ο προπονητής με τις αλλαγές που θα κάνει θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες που δεν παίζουν όσο θα ήθελαν να παίξουν και έχουν κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους. Ακόμα και αν έχουμε προκριθεί, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Δεν θα είναι καλό να τελειώσουμε την φάση των ομίλων με μια ήττα. Όλα είναι δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η Μονπελιέ έφερε ισοπαλία στην έδρα της Σάλκε και είναι πιθανό να κάνει κάτι ανάλογο στην έδρα της. Ελπίζω ότι ο Ολιβιέ Ζιρού θα κάνει μερικές κλήσεις στον προπονητή, τον πρόεδρο και μερικούς πρώην συμπαίκτες του για να σιγουρευτεί ότι θα μας βοηθήσουν".
Στην συνέχεια ο Ζιρού πρόσθεσε: "Σοβαρά, αν η Μονπελιέ κερδίσει και εμείς όχι, τότε θα πάει στράφι αυτή η αγωνιστική. Είναι τελικός για όλους, εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Μετά θα δούμε τι έχει κάνει η Μονπελιέ. Για παράδειγμα δείτε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σίγουρο ότι θα τερματίσει στην δεύτερη θέση. Αν τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου, τότε ενδέχεται να τους αντιμετωπίσουμε στους 16 της διοργάνωσης. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φάση. Στόχος μας παραμένει η πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα