Ο «τελειωμένος» Σταματής, άρπαξε την ευκαιρία

14:44 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η ιστορία του Ανδρέα Σταματή στην ΑΕΚ, από την ημέρα που ήρθε ο Λίνεν ως σήμερα, μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως παιχνίδι της... μοίρας και ως απόδειξη πως όσοι δεν τα παρατάνε, αργά ή γρήγορα (στην περίπτωση Σταματή γρήγορα) μπορούν σταθούν στα πόδια τους. Όταν ήρθε λοιπόν ο Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ, θεώρησε ότι ο Ανδρέας Σταματής δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δίνοντας την εντολή να πάει, μαζί με 3-4 άλλους παίκτες, στην ομάδα Νέων. Όχι μόνο, μάλιστα, να παίζει

υπό τις οδηγίες του Ντανίελ Μπατίστα, αλλά και να προπονείται κιόλας. Ο Σταματής... αντέδρασε, με τη θετική έννοια. Μίλησε στον Λίνεν, του εξήγησε ότι θέλει να προπονείται με την πρώτη ομάδα. Του μίλησε σωστά με τον Γερμανό να δίνει τη συγκατάθεσή του, κρατώντας τον στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Κάτι επίσης που ζήτησε και ο μάνατζερ του παίκτη, έπειτα από συζήτηση που είχε και με τη διοίκηση... Ζήτησε να προπονείται με την πρώτη ομάδα και τον Γενάρη, εφόσον δεν τα καταφέρει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αφού θα είναι πιο εύκολο να βρει άλλη ομάδα αν ανήκει στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και όχι στη δεύτερη! Ναι, ο Σταματής ήταν ένα βήμα από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, όταν ήρθε ο Λίνεν!

Κι όμως ο νεαρός επιθετικός δείχνοντας πως θέλει να προσπαθήσει στην ΑΕΚ, να παλέψει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λίνεν, πάλεψε και τα κατάφερε... Τουλάχιστον για την ώρα δείχνει να κερδίζει το προσωπικό του στοίχημα. Δύο παιχνίδια, δύο γκολ και μάλιστα δύο τελικές και δύο γκολ!

Keywords
Τυχαία Θέματα