«Τώρα είναι η σειρά της Ελλάδας»

15:28 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Με στόχο να τονώσουν το ηθικό των διεθνών της εθνικής τους ομάδας, για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στο Ρεσίφε, φίλαθλοι της Κόστα Ρίκα ετοίμασαν βίντεο στο οποίο σημειώνεται πως "23 παιδιά κατέκτησαν τον κόσμο μακριά από την πατρίδα τους έχοντας την υποστήριξη 5 εκατομμυρίων ανθρώπων".
Το βίντεο κλείνει ως εξής: "Μπορείτε. Βγήκατε ζωντανοί από τον όμιλο του θανάτου. Τώρα είναι η σειρά της Ελλάδας".
Με την Εθνική Ελλάδας

ασχολείται και ο Τύπος της Κόστα Ρίκα με την εφημερίδα La Nacion να παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ελληνική ομάδα με τίτλο "Η Ελλάδα μπορεί να καταφέρει το μάξιμουμ με το μικρότερο δυνατό κόπο".
Στο αφιέρωμα, η Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως μια "μαχητική ομάδα" και γίνεται αναφορά στην πορεία της τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον Φερνάντο Σάντος στο πάγκο. Φυσικά, υπάρχει αναφορά και στην κατάκτηση του EURO το 2004 όπου γίνεται λόγος για "μινιμαλιστές Έλληνες" λόγω του γεγονότος πως κέρδισαν με το ίδιο σκορ, 1-0, και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν στην νοκ άουτ φάση.
Στο δημοσίευμα, υπάρχει και το επεισόδιο του Μανιάτη με τον Τζαβέλλα, "αιτία της διαμάχης ήταν ο ανταγωνισμός μεταξύ δυο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ", αλλά σημειώνεται πως η κατάσταση εκτονώθηκε και όλοι οι διεθνείς είναι συγκεντρωμένοι στην εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα