Τον σκότωσε ο... πεθαμένος

19:17 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Κομίνης

Απέναντι στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να κυριαρχήσει αλλά ηττήθηκε

με 3-1. Κάκιστος στο πρώτο μέρος, με τεράστια κενά στην άμυνα έχασε δίκαια και πλέον βλέπει να όνειρα για τίτλο να ξεθωριάζουν.

Η ομάδα του Αναστασιάδη μπήκε καλά και πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτό όμως στο 11' ήρθε το σοκ. Ο Τζορτζ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 22' ο Κουτσιανικούλης απείλησε με σουτ και στο 33' οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τζορτζ από τον Ρικάρντο Κόστα. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε σωστά και έκανε το 2-0. Στο 43' το γήπεδο πάγωσε όταν ο Μαντούρο πέφτοντας γύρισε το χέρι του στο ύψος του αγκώνα και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας.

Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ άγγιξε το τρίτο γκολ όταν ο Ροβίθης βγήκε μόνος του απέναντι στον Γλύκο αλλά σούταρε άουτ. Στο 52' ο Λόρια έδιωξε το γυριστό του Περέιρα όμως λίγο μετά ο Παπαδόπουλος τον νίκησε με πλασέ και μείωσε. Εννέα λεπτά μετά ο Μακ έκανε πολύ ωραία ενέργεια και βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ του ΟΦΗ όμως πλάσαρε αδύναμα. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση μετά το γκολ όμως στο 83' δέχθηκαν το τελικό χτύπημα. Ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε την αστεία αντίδραση της άμυνας και με σουτ έγραψε το 3-1.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (67'Μερεμπιασβίλι), Τζορτζ (73'Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (59'Κίτσιου), Κόστα, Κατσικάς, Μαντούρο (45'Τζανδάρης), Γκολάσα (81'Κουλούρης), Νομπόα, Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα