Εύκολα στα προημιτελικά η Ανόρθωση

19:11 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

Αγία Νάπα-Ομόνοια: 0-5 (0-4)
(Ρούνιε 4', Φοφανά 12', Σκέμπρι 27', Κονόμης 79', 85')

Με σβηστές μηχανές η Ομόνοια επικράτησε της Αγίας Νάπας με 5-0, και προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα.
Αρκετά καλά μπήκαν στον αγώνα από πολύ νωρίς οι "πράσινοι" που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 4' με κεφαλιά του Ρουνιέ, έπειτα από φάουλ του Δημητρίου από την αριστερή πλευρά.
Οκτώ λεπτά αργότερα, στο 12', ο

Φοφανά με συρτό σουτ έκανε το 2-0 ενώ ο Σκέμπρι στο 27' με κοντινή προβολή πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι "πράσινοι" είχαν ξανά τον έλεγχο και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει ξανά στο 57' όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Φοφανά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 78' όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κονομής πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο 85΄με σουτ.

Ανόρθωση-Διγενής Ο.: 2-0 (2-1)
(Γκονσάλβες 7', 35')

Στην προημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου προκρίθηκε η Ανόρθωση, που επικράτησε με 2-0 του Διγενή Ορόκλινης μέσα στην έδρα της.
Οι γηπεδούχοι από πολύ νωρίς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν πως ήθελαν να κυριαρχήσουν και να έχουν ένα εύκολο απόγευμα.
Στο 7' ο Γκονσάλβες άνοιξε το σκορ, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Γκαρσία, και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετόπουλου.
Η "Κυρία" πίεσε και έψαξε για δεύτερο γκολ, το οποίο ήλθε στο 34' με τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν, με τον Γκαρσία να κάνει την σέντρα και τον Γκονσάλβες από κοντά με κεφαλιά να κάνει το 2-0.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Αντρέ Πάους να ρίχνει αρκετούς νεαρούς στο παιχνίδι, ενώ στο 52' ο Οικονόμου σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από κεφαλιά.
Παρόλο που η «Κυρία» είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε, δεν κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα