«Παίξαμε μόνο για δέκα λεπτά»

21:55 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Χρόνο και πολύ δουλειά χρειάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στο Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως «εμείς δεν είχαμε καλό έλεγχο στο παιχνίδι. Ο ΑΓΟΡ έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό και το αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς

δεν δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας. Δεν δώσαμε όσα μπορούσαμε ως νέα ομάδα».

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός επεσήμανε ότι «ο μεγαλύτερος μας στόχος για Νοέμβρη-Δεκέμβρη είναι να περάσουμε στο TOP-16. Εμείς κερδίσαμε γιατί ουσιαστικά παίξαμε ένα καλό δεκάλεπτο. Μόνο το δεύτερο... Κόντρα στο Μαρούσι ήμασταν χειρότεροι από ότι τώρα, όταν παίξαμε 12 εναντίον 2. Θέλουμε χρόνο και πολύ δουλειά. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Θα μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι όπως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και το 9-0».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, τόνισε: «Η παρουσία του Ίβκοβιτς και του Ολυμπιακό στο Ρέθυμνο κοσμεί την πόλη καθώς είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί τέσσερις νέους Έλληνες παίκτες που παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Όλες οι ομάδες με δυνατούς αντιπάλους αφήνουν το παιχνίδι στο τέλος ενώ εμείς δεν το κάναμε καθώς πιέσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν αφήσαμε να ξεφύγει η διαφορά».

Για τη φυγή του Νάγκις ο Κουφός είπε: «Πραγματικά είναι μεγάλος θεατρίνος. Στην αρχή μας είπε ότι πέθανε η γυναίκα του, μετά μας είπε η πεθερά του και τελικά ούτε ο ίδιος ξέρει τι έγινε. Όποιος έρχεται στο Ρέθυμνο περνάει καλά και κανείς δεν γνωρίζει την αιτία που έφυγε αφού όλοι είχαμε πέσει πάνω του για να τον βοηθήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα