Το... θαύμα έγινε

16:05 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τελικά σίγουρα δεν υπάρχουν. Ακόμα και όσοι είχαμε παίξει στο στανταράκι ότι ο Κώστας δεν θα παντρευόταν ποτέ και θα έμενε πάντα νυμφευμένος με την ΑΕΚ χάσαμε τα λεφτά μας. Βρέθηκε η... ηρωική Μαρία και έριξε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες έξω.

Το... θαύμα έγινε και σήμερα (11/11/11 για να μην ξεχνιόμαστε) θα μπει και η «κρεμάλα». Εμείς, η οικογένεια του aek365.gr, τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και σύντομα να αποκτήσουν νέο μέλος στην οικογένεια (πέραν του Ντιέγκο

και της Ντέμι).

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ

«Μαρία να είσαι δυνατή και να του στέκεσαι όταν δεν πάει καλά η ΑΕΚ η όταν μιλάμε 10 ώρες στο τηλέφωνο. Βγάλτε τις κλειδαριές από τις εσωτερικές πόρτες και είμαι σίγουρος ότι θα είστε ευτυχισμένοι».

Ηλίας Τομαράς


«Μεγάλη μέρα! Τεράστια βραδιά! Κετς, το έκανες! Τεράστια απόφαση! Τεράστια και η Μαρία που σε... κατάφερε, να τη λατρέψεις και να την οδηγήσεις σε αυτό τον δρόμο. Υγεία και στους δύο. Δύναμη και κατανόηση σε όλη τη ζωή σας και στο υπέροχο ταξίδι που ξεκινάτε. Να γεράσετε αρμονικά μαζί, στα καλά και στα δύσκολα μία γροθιά. Και φυσικά με το καλό να μπει κι άλλη μία ΑΕΚΑΡΑ στην οικογένεια...».

Θοδωρής Καρβουνιάρης


«Εύχομαι ολόψυχα η σημερινή ημέρα να γίνει αφετηρία πολλών και αξέχαστων στιγμών στην υπόλοιπη ζωή σας. Υγεία, πάνω από όλα και κατανόηση για να σταθείτε δυνατοί, μαζί, σε όποιες αναποδιές και αν έρθουν στο μέλλον».

Αλέξανδρος Λυμπέρης


«Ημουν σίγουρος ότι θα είχε κάπου το 11. Δεν ήξερα ότι θα περίμενε να μαζευτούν τρία για το μεγάλο βήμα. Τα καλύτερα ξεκινάνε τώρα Κετς και εύχομαι να τα ζήσεις με το Μαράκι όλα, μέχρι τέλους. Να γεράσετε μαζί στο ίδιο μαξιλάρι...»

Τάσος Καπετανάκος

«Κύριε Κώστα σας εύχομαι τα καλύτερα στην νέα ζωή που ξεκινάτε από σήμερα και εύχομαι εσείς και η σύζυγος να είστε πάντα καλά και πάντα ευτυχισμένοι».

Βασίλης Μαυρομματάκης

«Δεν θα σας ευχηθώ να κάνετε έντεκα παιδιά σε έντεκα χρόνια αλλά καλό είναι το είδος «Κώστας Κετσετζόγλου» να διαιωνιστεί».

Μαρία Τουρλή

Να ζήσετε! Τις θερμότερες ευγές μου για κάθε ευτυχία! Εύχομαι ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη!

Λάμπρος Λέτσιος

«Κύριε Κώστα σαν εύχομαι βίο ανθόσπαρτο, να ζήσετε ευτυχισμένοι με καλούς απογόνους και να θυμάστε ότι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι να ερωτεύεσαι πολλές φορές, πάντα με το ίδιο άτομο».

Βασίλης Κωστούλας

«Να ζήσετε ευτυχισμένοι και πάνω απ' όλα με υγεία και σύντομα με έναν μικρό ΑΕΚτζή (ή μικρή)...»

Αλέξανδρος Τομαράς

«Κύριε Κώστα αγάπη και ευτυχία σας εύχομαι, να ζήσετε και να είστε πάντοτε ευτυχισμένος. Βίο ανθόσπαρτο»

Θεόφιλος Αμαραντίδης


«Όταν τον πρωτογνώρισα, δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Ότι θα βρεθεί, δηλαδή, γυναίκα να τον κάνει... καλά (και σίγουρα μόνο μια τρελή ΑΕΚτσού θα μπορούσε να τα καταφέρει). Βέβ

Keywords
Αναζητήσεις
κωστας κετσετζογλου γαμος
Τυχαία Θέματα