Επιθετική ανάπτυξη και δοκιμές παικτών

15:06 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αύριο θα γίνει προπόνηση το πρωί και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εν συνεχεία θα έχουν ρεπό την Κυριακή, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα. Ημέρα που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της Ενωσης για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Ο 41χρονος Ελληνας τεχνικός του δικεφάλου αυτές τις μέρες δούλεψε πολύ στην αμυντική και επιθετική τακτική. Σήμερα ο «Κωστέ» επέλεξε να δουλέψει πάνω στο επιθετικό πλάνο της ΑΕΚ.

Εβαλε 10 παίκτες στο γήπεδο (χωρίς αντίπαλο οι λεγόμενοι... βασικοί) για να δουλέψουν το τακτικό πλάνο πως θα βγαίνει στην επίθεση σωστά και με σχέδιο.

Εκεί, έβαλε δεξί μπακ τον Κοντοέ, αριστερό μπακ τον Καράμπελα και τους Δέλλα – Μανωλά στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν ο Ρίκκα με τον Καφέ και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Χοσέ Κάρλος που αναμένεται να έχει ρόλο πλέι μέικερ στο κέντρο στον αγώνα με τους Αρκάδες. Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Σιαλμάς, ενώ αριστερά ο Λεονάρντο με τον Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης σε σύστημα 4-2-3-1.

Οσον αφορά την δεύτερη ομάδα (με 11 παίκτες), δεξί μπακ ήταν ο Τσουκαλάς, με τον Γεωργέα αριστερό μπακ και τους Κάλα – Μπουγαΐδη – Χέλγκασον στο κέντρο άμυνας. Αμυντικά χαφ ήταν ο 16χρονος Ταξιάρχης Φούντας που συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στα Σπάτα με το ταλέντο του και το πάθος και ο Βάργκας με τον Εγγλέζου, ενώ στην επίθεση έπαιξε δεξιά ο Μπερνς, αριστερά ο Κλωναρίδης και στην επίθεση ο Γκερέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα