Όπως στην Μπρατισλάβα

Χωρίς εκπλήξεις στην σύνθεσή της θα αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για την πρεμιέρα των προκριματικών του World League απέναντι στην Ισπανία.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21:30 ώρα Ελλάδας) και ο Ντράγκαν Αντριτς επέλεξε την ίδια αποστολή με εκείνη που αγωνίστηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Μπρατισλάβα με τη Σλοβακία στον δεύτερο αγώνα

μπαράζ για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την αποστολή αποτελούν οι Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Ντόσκας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Μιράλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Κοκκινάκης και Μίμης Αληχανίδης.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας (9:30) στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης. Μαζί τους θα μεταβούν στην Ισπανία ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστας Βαμβακάρης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης, Γιάννης Μοντεσάντος, και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος, ως αρχηγός αποστολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα