Το παλάτι που προχωράει και ο Ντούνης

10:00 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το "πράσινο φως" που πήρε η ΑΕΚ από τη ΓΓΑ για το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια γράφει η ΩΡΑ στο πρώτο της θέμα: "Στα χέρια της ΑΕΚ από χθες η έγκριση καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου. Ό,τι περνάει από το χέρι

της κάνει η ΑΕΚ και για την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης πριν το κλείσιμο της Βουλής έτσι ώστε να αποφευχθεί η χωρίς κανένα λόγο καθυστέρηση".

SPORTDAY

Για τον Παναγιώτη Ντούνη τον οποίο χαρακτηρίζει "τον πιο καλό μαθητή", γράφει η εφημερίδα, ενώ για τα μεταγραφικά τονίζει:
"Όπως αναφέρει η SportDay, προ ημερών υπήρξε επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο 21χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε πως είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην «Ένωση». Θα πρέπει, ωστόσο, να υπάρξει συμφωνία και με τους Αρκάδες, με τους οποίους θα υπάρξει σύντομα επικοινωνία.

Εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νίκου Κοροβέση. Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ θεωρείται το... ανάλογο του Μιχάλη Μπακάκη από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν, αλλά φέτος μάλλον παρασύρθηκε στη γενική μετριότητα του ΠΑΣ. Πάντως δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς πριν από έντεκα μήνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017, πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει με τους Γιαννιώτες".


LIVE SPORT

"Έγραψε ιστορία ο Ντούνης", αναφέρει με τη σειρά της η LS και προσθέτει: "Ο 17χρονος έγινε ο νεότερος γκολκίπερ που υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕΚ. Ξεπέρασε και τον Οικονομόπουλο".


GOAL

Για τα μεταγραφικά γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Αναλυτικά:
"Αμεσες θα είναι οι μεταγραφικές εξελίξες στο στρατόπεδο της Ενωσης. Το επικείμενο ταξίδι στη Λατινική Αμερική «έκλεισε» και ο Νίκος Λυμπερόπουλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το έμχυψο δυναμικό της ΑΕΚ εν όψει Football League.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης πήρε το «ΟΚ» προκειμένου να κάνει το μεγάλο ταξίδι με πρωταρχικό στόχο την Αργεντινή και να τσεκάρει ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Πρόκειται για συγκεκριμένους στόχους από τα χαμηλότερα πρωταθλήματα και όχι από την πρώτη κατηγορία, εκεί όπου τα κασέ είναι υψηλά και δεν αφορούν τους «κιτρινόμαυρους». Το σίγουρο είναι ότι ο Λυμπερόπουλος μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα βρεθεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και θα έχει επαφές με παίκτες και εκπροσώπους του προκειμένου να κλείσει συμφωνίες που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα.

Ετοιμάζονται κινήσεις για Κοροβέση, Κουρμπέλη

Από την εγχώρια αγορά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως βασικούς στόχους τον Νίκο Κοροβέση και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Η περίπτωση του πρώτου είναι πιο βατή και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει η κίνηση προς τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά του νεαρού αριστερού μεσοαμυντικού.

Οσον αφορά τον Κουρμπέλη, στην ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό, όμως, που περιμένουν είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας των πλέι οφ προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια και καλή το μέλλον του 21χρονου αμυντικού στους Αρκάδες. Είναι δεδομένο πως η Ενωση θέλει και τους δυο εν όψει Football League.

Οριστική η αποχώρηση του Τζιμπούρ

Το πολυαναμενόμενο διαζύγιο του Ραφίκ Τζιμπούρ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώθηκε και από τα αλγερινά ΜΜΕ. Οπως ανέφεραν και χθες, ο «τρομοκράτης» δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αγγλίας, σε μία οριστική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου. Μάλιστα η «L' Expression» αναφέρει πως «ο Τζιμπούρ έχει μπει στη λίστα με αυτούς που θα αποδεσμευτούν από τη Φόρεστ».

Κάτι που έχει ενδιαφέρον, καθώς έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα αποχωρήσει ο Τζιμπούρ από τη Νότιγχαμ. Αν βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να μείνει ελεύθερος, η ΑΕΚ θα κάνει προσπάθεια να μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη. Το ίδιο και στην περίπτωση που τεθεί ζήτημα δανεισμού του Αλγερινού. Αντίθετα, αν η Νότιγχαμ επιχειρήσει να τον πουλήσει, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα