Το γήπεδο, ο Λεονάρντο και οι πωλήσεις

10:17 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το θέμα με της πωλήσεις των παικτών της ΑΕΚ γράφει σήμερα η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της σημειώνει: "Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος πει το «ναι», η ομάδα θα βάλει στα ταμεία της περί τις 800.000 ευρώ, ποσό που θα δώσει μεγάλη ανάσα με δεδομένη την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Τα μηνύματα πάντως μέχρι χθες δεν ήταν τόσο αισιόδοξα, με τον «Λεό» που βρίσκεται στη Βραζιλία να μην έχει

επικοινωνήσει ούτε με τη διοίκηση αλλά ούτε και με τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να συζητήσει την πρόταση και να ενημερώσει για την απόφασή του.


Γεγονός που κάνει τη διοίκηση της Ενωσης να σκέφτεται πως δεν βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κίνα και να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης, κάτι που θα φανεί άμεσα. Επίσης, στην Ενωση ευελπιστούν πως εντός των ημερών θα επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων τόσο για τον Γρηγόρη Μάκο όσο και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, με την ελπίδα οι προτάσεις να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ για τον καθένα, ώστε να κλείσουν κάποιες τρύπες".

SPORTDAY

Το γεγονός ότι στην ΑΕΚ... ψάχνουν να βρουν τον Λεονάρντο στη Βραζιλία, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας από την Κίνα τονίζει η SD, η οποία γράφει: "στην ΑΕΚ δεν αγνοούνται μόνο χρήματα και μέτοχοι, αλλά και... ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές. Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά αποδεχτεί την πρόταση 800.000 ευρώ από κινεζική ομάδα για την πώλησή του, αλλά η μεταγραφή ασφαλώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί δίχως τη δική του συγκατάθεση.

Πάντως ο μη εντοπισμός του Λεονάρντο ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Κίνα. Ο «Λέο» ασφαλώς θα προτιμούσε μία μεταγραφή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο μοναδικός λόγος για να απαντήσει θετικά στους Ασιάτες θα είναι να του προσφέρουν ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στην ΑΕΚ ή θα μπορούσε να βρει στην Ευρώπη".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για συνάντηση την Αθήνα μεταξύ των Βούρου, Δημητρέλου, Μπρουσιανό με τον Έλληνα εκπρόσωπο της Κινέζικης εταιρείας που ενδιαφέρεται για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ, κάνει λόγο η εφημερίδα: "Στο ΗΙLTON έγινε χθες το μεσημέρι η πρώτη επίσημη συνάντηση της διοίκησης της Ένωσης με τον Ελληνα εκπρόσωπο της Κινεζικής εταιρείας. Σοβαρό και συγκεκριμένο το ενδιαφέρον από την εταιρεία "κολοσσό". Διατεθειμένοι να προχωρήσουν το θέμα, από την επομένη κιόλας των εκλογών". Επιπλέον η εφημερίδα γράφει: "Περιμένουν κι άλλη πρόταση για Λεονάρντο. Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι είναι θέμα ημερών, να έρθει κάτι καλύτερο για την ΠΑΕ και για τον παίκτη. Όλα δείχνουν ότι δεν θέλει Κίνα ο βραζιλιάνος".

Keywords
Τυχαία Θέματα