Το έσωσε στο τέλος η Μάλμε

23:42 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΛΜΕ: 2-1
Γήπεδο: Ρεντ Μπουλ Αρίνα

Η Σάλτσμπουργκ είχε τα γκολ και τα δοκάρια, αλλά στ τέλος, η νίκη με 2-1 επί της Μάλμε, αφήνει την πρόκριση ανοιχτή.

Στο 13ο λεπτό ο Γκουλάστσι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Ρόζενμπεργκ, αλλά στο 16' οι Αυστριακοί ήταν εκείνοι που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Σοριάνο σημάδεψε το δοκάρι του Όλσεν και στη συνέχεια της φάσης ο Σίμερ με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 29' η Σάλτσμπουργκ είχε

και νέο δοκάρι, ξανά με τον Σοριάνο, ενώ στο 40' και... πάλι ο Σοριάνο, σημάδεψε το δοκάρι του Όλσεν!

Στο 50ο λεπτό, το σουτ του Μανέ, σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Μάλμε, ενώ στο 54' ο Σοριάνο βρήκε τελικά στόχο με όμορφη εκτέλεση φάουλ κι έκανε το 2-0. Στο 60ο λεπτό ο Όλσεν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Σοριάνο, όπως έκανε και ο Γκουλάστσι στο 68' σε προσπάθεια του Ρόζενμπεργκ. Παρόλα αυτά, στο 90ο λεπτό, ο Φόρσμπεργκ έκανε το 2-1 για τη Μάλμε και την έβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Σβέγκλερ, Σίμερ, Ούλμερ, Μανέ (80' Μπρούνο), Ιλσάνκερ, Λάιτγκεμπ (87' Κεϊτά), Καμπλ, Σάμπιτζερ (85' Άλαν), Σοριάνο.

ΜΑΛΜΕ: Όλσεν, Τίνερχολμ, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χάλστι, Αντού, Κρόον (87' Τσιμπίτσκι), Ρόζενμπεργκ, Τέλιν (61' Έρικσον), Φόρσμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα