Όρθια η Άρσεναλ…

23:42 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-0
Γήπεδο: Κεμάλ Ατατούρκ

Και τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται με το 0-0 κόντρα στην Μπεσίκτας, η Άρσεναλ, η οποία εμφανίστηκε νωθρή κι αγωνίστηκε για 10 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Με τη σέντρα, η Μπεσίκτας παραλίγο να πετύχει ένα απίστευτο γκολ, καθώς ο Μπα προσπάθησε να κρεμάσει τον Σέζνι, με τον Πολωνό να βρίσκει λίγο την μπάλα και να τη στέλνει και στο δοκάρι. Στο 9ο λεπτό ο Μπα έπιασε

νέο μακρινό σουτ, αλλά ο Σέζνι ήταν και πάλι εκεί, ενώ στο 10' ο Φράνκο έκοψε σωτήρια τον Ζιρού και στο 13' το σουτ του Αλέξις πέρασε μόλις άουτ. Στο 32' ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Καβλάκ, ενώ στο 39' ήταν η σειρά του Τόλγκα να πει όχι σε σουτ του Γουίλσιρ και στο 44' ο Ντεμπά Μπα αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Σέζνι. Στο 45' ο Ράμσεϊ τροφοδότησε ιδανικά τον Ζιρού, που πλάσαρε πάνω στον Τόλγκα.

Στο 55' ο Οζίακουπ έκανε το γύρισμα από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, όπως και στο 70' σε προσπάθεια του Κοϊμπάσι. Στο 80ο λεπτό η Άρσεναλ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ράμσεϊ με 2η κίτρινη, ενώ στο 89' ο Τόλγκα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσάμπερλεϊν.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Τόλγκα, Κοϊμπάσι, Φράνκο, Γκιουλούμ, Μότα, Κάβλακ, Οζίακουπ (81' Κογιουνλού), Ουϊσάλ, Μπα, Σαχάν (73' Τόρε), Πεκτεμέκ (88' Γκοσούν).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπισί, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τσέιμπερς, Αρτέτα (50 Φλαμινί), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Καθόρλα (90' Ροσίτσκι), Αλέξις (73' Τσάμπερλεϊν), Ζιρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα