Τον πρώτο λόγο οι Βάσκοι

23:42 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΝΑΠΟΛΙ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Σημαντική ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Μπιλμπάο μέσα στην έδρα της Νάπολι κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης

Στο 2' και στο 3', τα σουτ των Ιγκουαΐν και Χάμσικ δεν βρήκαν στόχο για λίγο, ενώ στο 8', ο Ιραϊθόθ βγήκε και πρόλαβε προ του Ινσίνιε. Στο 9' ο Αντούριθ από πλεονεκτική θέση, δεν μπόρεσε να βρει στόχο, όπως και ο Ρίκο στο 11', ενώ στο 16' ο Γκαργκάνο σούταρε λίγο άουτ. Στο 27ο λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Λαπόρτε έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να μη βρίσκει για λίγο το στόχο, ενώ στο 41' οι Βάσκοι

πήραν κεφάλι στο σκορ. ο Ντε Μάρκος έκανε όμορφη κούρσα από δεξιά κι έκοψε την μπάλα στο πέναλτι, απ' όπου ο Μουνιαΐν με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 49ο λεπτό, μετά από σουτ του Ρίκο, ο Αντούριθ έβαλε την κόντρα με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 55' ο Ιραϊθόθ σταμάτησε τον Καγιεχόν. Τελικά στο 68ο λεπτό, ο Ιγκουαΐν με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 70' το σουτ του Καγιεχόν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 78' το σουτ του Μίτσου έφυγε μόλις άουτ και στο 83' ο Ιραϊθόθ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Μέρτενς.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μπρίτος, Μάτζιο, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Ζορζίνιο, Γκαργκάνο, Χάμσικ (78' Μίτσου), Καγιεχόν, Ζορζίνιο, Ινσίνιε (60' Μέρτενς), Ιγκουαΐν.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Μπενιάτ (75' Σαν Χοσέ), Ιτουράσπε (89' Μοράν), Σουσαέτα (79' Ιμπάι Γκόμεθ), Ρίκο, Γουρπέγι, Μουνιαΐν, Αντούριθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα