Το... έφαγε το κεφάλι του

11:10 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια του αγώνα στο "Μαδριγάλ" για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλησε να σηκωθεί από τον πάγκο για να δώσει οδηγίες στου ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι αλλά λογάριαζε χωρίς την οροφή του πάγκου με την οποία τράκαρε το κεφάλι του Ιταλού τεχνικού. Αξίζει να σημειωθεί πως δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του Μαντσίνι, ο Γιάγια Τουρέ έδινε το προβάδισμα στην Κυπελλούχο Αγγλίας.

Έτσι λοιπόν, ο Μαντσίνι υποχρεώθηκε να δει την συνέχεια του αγώνα κρατώντας μια παγοκύστη στο κεφάλι του και εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος

μετά το τέλος του ματς, εξαιτίας και της νίκης 3-0. Όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι: "Πονάω αρκετά. Το χτύπημα ήταν έντονο. Πριν πέντε χρόνια, πάλι στο ίδιο γήπεδο, είχα χτυπήσει το κεφάλι μου. Θα είμαι έτοιμος το Σάββατο αφού θα έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Γνωρίζαμε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, αλλά συνεχίσαμε την θετική μας πορεία. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, αλλά αυτή η νίκη μας χαροποίησε. Πλέον έχουμε άλλο ματς σε 60 ώρες. Αυτό θα είναι δύσκολο και θα αλλάξουμε πολλούς παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα