Το αυτογκόλ άξιζε 50.000 ευρώ (VIDEO)

13:17 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ιταλικές Αρχές συνέλαβαν χθες τον αμυντικό της Αταλάντα, Αντρέα Μασιέλο, με την κατηγορία της συμμετοχής σε στήσιμο αγώνα. Πράγματι, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ομολόγησε στην Εισαγγελία πως, ως παίκτης της Μπάρι, "έστησε" τον περσινό αγώνα κόντρα στην Λέτσε, η οποία κέρδισε με 2-0, για 230.000 ευρώ. Μάλιστα το ένα από τα δυο γκολ προήρθε από αυτογκόλ του Μασιέλο από το οποίο κέρδισε 50.000 ευρώ. Με αυτό το αποτέλεσμα η Λέτσε εξασφάλιζε την παραμονή

της στην Serie A ενώ πέρα από τον Μασιέλο κερδισμένοι βγήκαν και οι Καρέλα και Τζακόμπε που κέρδισαν 180.000 ευρώ.

Στην κατάθεση του ο Μασιέλο ενέπλεξε και δυο νυν παίκτες της Γιουβέντους τον Πέπε και τον Μπονούτσι. Ο Πέπε την σεζόν 2009-10 αγωνιζόταν στην ουντινέζε και φερόταν να εμπλέκεται στο στήσιμο του αγώνα με την Μπάρι στο Ούντινε με τον Μασιέλο να καταθέτει πως είπε στον Πέπε να συμμετάσχει στο στήσιμο αλλά εκείνος αρνήθηκε. Όσο για τον Μπονούτσι, ο Μασιέλο υποστήριξε πως ο παίκτης της Γιουβέντους ήταν πρόθυμος να μπουν πολλά γκολ σε εκείνο το παιχνίδι όπως πρόθυμοι ήταν και οι Μπελμόντε, Μαζιέλο και Παρίζι.
Από την πλευρά του ο Μπονούτσι διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Μασιέλο λέγοντας: "Είναι τελείως αναληθή αυτά που ισχυρίζεται, γιατί την εβδομάδα πριν το παιχνίδι ήμουν εκτός ομάδας, βρισκόμουν στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας. Απορρίπτω κατηγορηματικά ότι μου έγινε μια τέτοια πρόταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα