Της έδωσε νέα «σφαλιάρα»

23:31 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ»
Μπορεί η Γκλάντμπαχ να πούλησε τους Μάρκο Ρόις και Μαρσέλ Νοιστάντερ για το καλοκαίρι σε Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν, ωστόσο τα «πουλάρια» παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι του «Μπορούσια Παρκ» για την 18ηΑγωνιστική,

πιάνοντας τους Βαυαρούς στην 1η θέση της Γερμανίας με τριάντα οκτώ βαθμούς. Η Μπάγερν απείλησε στο 8' όταν ο Ρόμπεν τροφοδότησε τον Γκόμεζ που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Τεν Στέγκεν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η Γκλάντμπαχ πήρε προβάδισμα στο 11' όταν ο Φαν Μπούιτεν γύρισε την μπάλα στον Νόιερ, όμως ο γκολκίπερ των Βαυαρών έστειλε το βολέ πάνω στον Ρόις που με δεξί σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 18' με τον Χάνκε να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Νοιστάντερ, ενώ στο 25' η Μπάγερν «φλέρταρε» με την ισοφάριση όταν ο Ρόμπεν συνδυάστηκε με τον Σβαινστάϊγκερ και σέντραρε από τα δεξιά για τον Γκόμεζ, όμως ο Τεν Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του «Σούπερ-Μάριο». Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 32' όταν ο Λαμ πάσαρε στον Τίμοστσουκ, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Κόντρα στην ροή του αγώνα η Γκλάντμπαχ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 41' όταν ο Χάνκε τροφοδότησε τον Χερμάν, ο οποίος αφού απέφυγε τον Λαμ με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Τα «πουλάρια» είχαν την ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 44', όμως το σουτ του Χερμάν από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Νόιερ. Η Μπάγερν στην επανάληψη απείλησε στο 55' με τον Ρόμπεν να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 62' άγγιξε το γκολ όταν ο Σβαινστάϊγκερ τροφοδότησε τον Γκόμεζ που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Γκλάντμπαχ απείλησε στο 64' με τον Νορτβίντ να αστοχεί σε φάουλ, ενώ στο 71' «κλείδωσε» την νίκη όταν ο Ρόις πάσαρε στον Χερμάν που με δεξί πλασέ νίκησε τον Νόιερ για το 3-0. Η Μπάγερν απλά μείωσε στο 77' όταν ο Κρόος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τον Σβαινστάϊγκερ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Γιάντσκε, Στράνζλ, Μπρούβερς, Νταμς, Νορτβίντ, Νοιστάντερ, Χερμάν (89' Μαρξ), Αράνγκο, Χάνκε (82' Ντε Καμάργκο), Ρόις (90+2' Λέκι).
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Μπόατενγκ (66' Ραφίνια), Φαν Μπούιτεν (76' Λουίς Γκουστάβο), Μπατστούμπερ, Λαμ, Τίμοστσουκ (57' Αλάμπα), Σβαινστάϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Μίλερ, Γκόμεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα