Η Γκλάντμπαχ επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο Μπορούσια Παρκ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2012 η Γκλάντμπαχ, που, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε στο Μπορούσια Παρκ με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Bundesliga (18η αγωνιστική). Καλύτεροι για τους νικητές οι Μάρκο Ρόις και Πάτρικ Χέρμαν. Μετά από αυτή την νίκη, η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ ανέβηκε

στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από το συγκρότημα του Γιούπ Χάινκες, που έμεινε στους 37.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11', μετά από τραγικό λάθος του Νόιερ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, σε προσπάθεια του να δώσει την μπάλα σε συμπαίκτη του, την έδωσε στον Ρόις, ο οποίος αξιοποίησε το... δώρο και με μακρινό πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 1-0 για την Γκλάντμπαχ.

Οι βαυαροί αύξησαν την πίεση τους στην συνέχεια, έκλεισαν την Γκλάντμπαχ στα καρέ της, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άριστα τους κενούς χώρους που είχε αφήσει η Μπάγερν και διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 41'.

Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Χάνκε, ο Χέρμαν βγήκε τετ α τετ με τον Νόιερ, τον πλάσαρε και έγραψε το 2-0 για την Γκλάντμπαχ, η οποία πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σαφές προβάδισμα για την νίκη.

Η Μπάγερν προσπάθησε στις αρχές του δεύτερου μέρους να πετύχει το γκολ, που θα την έβαζε εκ νέου στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά η Γκλάντμπαχ τελείωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση στο 72'.

Μετά από οργανωμένη αντεπίθεση, ο Ρόις βρήκε εξαιρετικά τον Χέρμαν, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Νόιερ και έγραψε το 3-0 για την ομάδα του Φαβρ. Το μόνο που κατάφεραν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3, με γκολ του Σβαϊνστάιγκερ στο 76'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (20/1)
Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μονάχου 3-1 (11' Ρόις, 41', 72' Χέρμαν - 76' Σβαϊνστάιγκερ)

Σάββατο (21/1)
16:30GR Χόφενχαϊμ - Ανόβερο
16:30GR Σάλκε - Στουτγκάρδη
16:30GR Βόλφσμπουργκ - Κολονία
16:30GR Φράιμπουργκ - Αουγκσμπουργκ
16:30GR Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
19:30GR Καϊζερσλάουτερν - Βέρντερ Βρέμης

Κυριακή (22/1)
16:30GR Αμβούργο - Μπορούσια Ντόρτμουντ
18:30GR Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μάιντς

Keywords
Τυχαία Θέματα