Τριπλή ενίσχυση για Αρη

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ του προχώρησε το ΤΑΠ ’ρης με την συμφωνία του με τους Ιβάν Μποϊκοβιτς, Αργύρη Μαυροβουνιώτη και Μάριο Ζέλιτς.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουνε κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς FIVB και ΕΣΑΠ και αναμένουνε την έκδοση των δελτίων ώστε να αγωνιστούν

την Δευτέρα στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Ο Μποϊκοβιτς είναι 32χρονος Σέρβος πασαδόρος με ύψος 1.93μ. και έχει αγωνισθεί στο Πρωτάθλημα της Σερβίας με τις Σμεντερέβο και Μπόρατς ενώ από το 2004 έως και το 2011 αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την Ένωση Παραλιμνίου και την Σαλαμίνα.

Ο Μαυροβουνιώτης έχει γεννηθεί το 1991 και έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου με προηγούμενες ομάδες του τις Νίκη Aιγινίου, Αίαντα Ευόσμου, Ηρακλή, Επίκουρο και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Είμαι χαρούμενος, που συνεχίζω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ και θέλω να ευχαριστήσω τον κο Γιάτση για την εισήγησή του στη διοίκηση για την απόκτησή μου".

Για την κατάσταση της ομάδας, καθώς και για την συνέχεια δήλωσε: "Είδα την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και διέκρινα πάθος και διάθεση των παικτών να παλεύουν μέχρι τέλους, υπό την εμψύχωση του προπονητή τους. Πιστεύω, πως στα επόμενα τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια, θα πάρουμε όσο το δυνατό πιο πολλούς βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, σύντομα. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε μπορούμε να κοιτάμε και ακόμα πιο ψηλά".

Ο νεαρός αθλητής μας είναι παράλληλα, φοιτητής της Ιατρικής και συνδυάζει με επιτυχία μαθήματα και αθλητισμό υποστήριξε σχετικά: "Οι στόχοι μου είναι παράλληλα με τις σπουδές μου, να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιωθώ, ώστε να μπορώ να παίξω αρκετά χρόνια βόλεϊ υψηλού επιπέδου".

Κι όσο για τον Ζέλιτς είναι 30χρονος διεθνής Κροάτης κεντρικός με ύψος 2.03μ. έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην Μλάντοστ Ζαγκάμπρια και εν συνεχεία αγωνιζόταν εκτός συνόρων Κροατίας. Το 2003 στην γερμανική Φριντρισχάφεν, το 2004 στην πολωνική Πόλσκα Ενέργκια Σόσνοβιετς.

Από το 2004 ως και το 2006 αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα, πρώτα με τα χρώματα της Παρί και μετέπειτα της Μονπελιέ, την περίοδο 2006-2007 επέστρεψε στην Κροατία και την πρώτη του ομάδα την Μλάντοστ Ζαγκάμπρια ενώ την περίοδο 2008-2009 είχε ένα πέρασμα από την ιταλική Λάτινα.

Τέλος στην φετινή χρονιά αγωνίστηκε και πάλι στην Μλάντοστ Ζαγκάμπρια με την οποία είχε και 3 συμμετοχές στο CEV Cup 2011-12 ενώ αγωνίσθηκε με την Εθνική Κροατίας στo CEV Volleyball European League του 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα