Τι θα δούμε φέτος στην TV

01:30 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με μέτρο, οικονομία και σίγουρες ή έτοιμες λύσεις πρόκειται να κινηθούν φέτος τα περισσότερα κανάλια στη δημιουργία του νέου τους προγράμματος. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης τα κανάλια διαλέγουν για να προσθέσουν στο πρόγραμμά τους είτε παλιές δοκιμασμένες εκπομπές και σειρές, είτε προγράμματα real life που τα τελευταία χρόνια «πουλάνε» πολύ και είναι φθηνή λύση. Πέρα από το MEGA

που μετά την περσινή επιτυχία του Νησιού θα επενδύσει και φέτος σε σειρές, τα υπόλοιπα κανάλια θα αρκεστούν σε εκπομπές - πρότζεκτ του εξωτερικού που θα παρουσιάσουν σε... ελληνική μορφή. Ωστόσο, υπάρχουν ευτυχώς κανάλια και προγράμματα που θα κάνουν τη διαφορά...

Ο ANT1 της...real life

Με πλείστες εκπομπές «real life» μπαίνει στον στίβο της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1, τηλεπαιχνίδια, αλλά και σειρές από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Τα τηλεπαιχνίδια

Ο ΑΝΤ1 έχει έτοιμο στη λίστα το νέο τηλεπαιχνίδι με το όνομα «Black out», το οποίο θα παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ. Το κόνσπετ απλό: ένα σκοτεινό δωμάτιο και έξι παίκτες που καλούνται χωρίς ίχνος φωτός και μόνο με την όσφρησή τους να ανακαλύψουν τι υπάρχει μέσα στο δωμάτιο.... Τουλάχιστον... πρωτότυπο το θέμα.

Από την άλλη, απ' τα παλιά έρχεται ξανά το γνωστό παιχνίδι «Wipe Out 2» το οποίο θα έχει πλέον στην παρουσίαση τον Γιώργο Λιανό και όχι την Έλενα Καρποντίνη. Αυτό μάλιστα που θα δώσει διαφορετικό... τόνο στο παιχνίδι είναι το γεγονός ότι θα διαγωνίζονται Έλληνες εναντίον Τούρκων!

Επίσης, το «Πλάκα Κάνεις» συνεχίζει και φέτος με τον Δημήτρη Βλάχο και τον Σάββα Πούμπουρα να συνεχίζουν τις πλάκες τους μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά.

Τις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει και το «Dancing on ice», το παιχνίδι που βασίζεται στην ίδια λογική με το «Dancing with the stars» που είδαμε πέρυσι μόνο που οι σταρ θα χορεύουν πλέον στον πάγο. Φυσικά, αργότερα, σε περίπτωση που ανησυχήσατε, θα συνεχιστεί και το «Dancing with the stars».

Αληθινή ζωή στο στόχαστρο

Πολλά είναι τα προγράμματα «real life» που θα έχει φέτος στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 καθώς τα φέρνουν υψηλή τηλεθέαση, ενώ κοστίζουν φθηνά.

Στα πιο ενδιαφέροντα για πολλούς λόγους είναι το «FAB 5», όπου πέντε «σωματοφύλακες» του στυλ καταφθάνουν για να κάνουν... ανθρώπους κάποιους άντρες που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο interior designer Γιώργος Μέρλος και ο νεαρός μάγειρας Παναγιώτης Φασουλής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να... βασανίσουν τους άντρες και να τους μάθους από τρόπους ως... διακόσμηση! Το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι κινηματογραφικό!

Ένα άλλο πρόγραμμα που θα συζητηθεί είναι η «Οικογένεια της Συμφοράς». Εδώ, ο γαμπρός αφού κερδίσει το «ναι» της νύφης θα πρέπει να περάσει μερικά εικοσιτετράωρα με τους γονείς της για να τους γνωρίσει και να τον γνωρίσουν καλύτερα...

Βέβαια, από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μιας και τα ταλέντα μας τόσα χρόνια είναι αστείρευτα

Keywords
Τυχαία Θέματα