Θετικό ξεκίνημα για ΠΑΣ

19:38 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αυτό όμως που χαροποιεί διοίκηση και τεχνικό τιμ δεν είναι η συγκομιδή, αλλά η εικόνα που έβγαλε η ομάδα σε όλες τις αναμετρήσεις και κυρίως στα δύο πιο πρόφατα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Παράσημο για τους παίκτες, δε, αποτελεί το σχόλιο του Λεονάρντο Ζαρντίμ σύμφωνα με το οποίο «ο ΠΑΣ είναι η πιο οργανωμένη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι

τώρα ο Ολυμπιακός».
Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι για τον «Άγιαξ» τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, υπό την έννοια ότι έχει μπροστά του τέσσερα παιχνίδια από τα αποτελέσματα των οποίων θα καθοριστούν και οι στόχοι.
Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει διαδοχικά τη Βέροια εκτός, τους Λεβαδειακό και Πανιώνιο στους «Ζωσιμάδες» και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ομάδες δηλαδή της δικής του δυναμικής με τις οποίες μπορεί να μαζέψει πόντους.
Το σημαντικό για τον Γιάννη Χριστόπουλο ενόψει της επίσκεψης στη Βέροια είναι ότι υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες, καθώς την Τρίτη αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και ο Θέμης Τζημόπουλος έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα