Πιστός στην Τότεναμ ο Μπέιλ

19:18 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ήμουν πάντα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου και απολαμβάνω την παραμονή μου εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάω οπουδήποτε», ξεκαθάρισε ο Ουαλός.

Την ίδια ώρα εκφράζει την αισιοδοξία του πως τα «σπιρούνια» θα καταφέρουν να βρεθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, παρά το κακό ξεκίνημα που έκαναν φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει:

«Πιστεύω πως του χρόνου θα καταφέρουμε να παίξουμε εκεί όπου ανήκουμε, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αρχίσαμε καλά, όμως είμαστε ένα καινούργιο σύνολο και θα χρειαστεί

χρόνος. Υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που το είδαν όλοι στο ματς με τη Ρέντινγκ» τόνισε ο Μπέιλ, ο οποίος θεωρεί ότι η άφιξη του Μουσά Ντεμπελέ θα βοηθήσει να καλυφθεί το κενό του Λούκα Μόντριτς:

«Είναι φανταστικός παίκτης, σκόραρε στο ντεμπούτο του, έκανε ένα φοβερό παιχνίδι απέναντι στη Ρέντινγκ και είναι σπουδαία προσθήκη για την ομάδα. Προφανώς δεν είναι ωραίο να βλέπεις τους πιο σημαντικούς σου ποδοσφαιριστές να φεύγουν, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αναπληρώσει επάξια το κενό του Λούκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα