Θέτει όρους ο Σαχπατζίδης

09:20 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σαχπατζίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ωστόσο στην χθεσινή συνάντηση των δυο αντρών ο επιχειρηματίας έθεσε κάποιες προϋποθέσεις προκειμένου αυτός και οι γιοί του να μετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σχεδιάζει Δ.Σ. αποτελούμενο από εννέα άτομα, ο Σαχπατζίδης ζητά τα άτομα αυτά να είναι λιγότερα από επτά και μάλιστα για να δώσει την

συγκατάθεση του ώστε να συμμετάσχουν οι γιοί του θα πρέπει να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα πέντε μέλη. Επίσης ο Σαχπατζίδης υποστήριξε πως αν ο αριθμός των μελών του Δ.Σ. είναι μεγαλύτερος τότε θα πρέπει αυτή που θα προστεθούν στην πεντάδα (Ζαγοράκής, Βρύζας, Σαχπατζίδης, γιοί Σαχπατζίδη) πρώτα να βάλουν λεφτά και μετά να μπουν στο Δ.Σ. Τέλος, πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία να ζητά να ενημερωθεί για τα οικονομικά της ΠΑΕ μέχρι τον Ιούνιο του 2011 πριν αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πως στην αυριανή συνάντηση ανάμεσα σε Ζαγοράκη, Βρύζα, Σαχπατζίδη θα ξεκαθαριστούν όλα όσα αφορούν στο νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ομάδας να μην έχει κάνει γνωστές ακόμα τις προθέσεις του ως προς τα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα