«Θέλουμε την νίκη»

13:52 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή η Εθνική Ελλάδας ξεκινά την προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν στην Βραζιλία το 2014 με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην έδρα της Λετονίας και τους Έλληνες διεθνείς να υπογραμμίζουν πως μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Οι Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης και Μανιάτης βρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής Ελλάδας και στην συνέχεια έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου

Νίκος Σπυρόπουλος: "Δεν έχουμε άγχος για την πρεμιέρα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ξέρουμε την Λετονί, καθώς την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στα προκριματικά του EURO. Το ζήτημα είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Δεν είμαστε αγχωμένοι. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς πρώτα με την Λετονία και μετά με την Λιθουανία στην έδρα μας".
Γιάννης Μανιάτης: "Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και για αυτό προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε σίγουρα δυο νίκες αλλά κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με την Λετονία".
Στέφανος Αθανασιάδης: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Πάντα υπάρχει λίγο άγχος στην αρχή, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο με την Λετονία".

Keywords
Τυχαία Θέματα