Απάντηση Πατέρα για τους παχυλούς μισθούς

12:52 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Νικόλας Πατέρας ήταν ο υπεύθυνος για την σύναψη συμφωνιών και για τους παχυλούς μισθούς στον Παναθηναϊκό επί πολυμετοχικότητας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αντιδρά, μέσω του περιβάλλοντος του, και να μην κρύβει την ενόχληση του.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ισχυρίζεται τον περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα πλην του Στέφανου Ησαΐα κανέναν άλλο δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της.
Όσο για το ποσό που εισέπραττε ο Κώστας Αντωνίου

ως αμοιβή δεν αφορά, σύμφωνα με τον Πατέρα, το τρίμηνο της επιστροφής του αλλά για τα χρήματα που πήρα κατά την διάρκεια των δυο χρόνων που ήταν διευθυντής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα από το περιβάλλον του, ξεκαθαρίζει πως στην συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο "King George", ο ίδιος είχε εισηγηθεί τόσο την παραμονή του Ησαΐα όσο και την επιστροφή του Αντωνίου αλλά με λιγότερα χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα