Η Πρώτη Κυρία ανέλαβε δράση

13:12 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με εξήντα μέρες να απομένουν για τις εκλογές, ο Μπάρακ Ομπάμα βάζει μπροστά την σύζυγο του Μισέλ, προκειμένου να κερδίσει ακόμα περισσότερες ψήφους στην μάχη με τον Ρεπουμπλικανό Μιτ Ρόμνεϊ. Έτσι λοιπόν στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας η σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου των Δημοκρατικών.
Υπογράμμισε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι η προσωποποίηση του αμερικανικού ονείρου αφού

ήταν σχεδόν φτωχός, αλλά έφθασε μέχρι το Λευκό Οίκο. "Ο Μπαράκ και εγώ μεγαλώσαμε σε οικογένειες που δεν είχαν πολλά χρήματα ή υλικά αγαθά, αλλά που μας έδωσαν κάτι πιο πολύτιμο, την αγάπη τους, τη θυσία τους και την ευκαιρία να μας εξελίξουν ως άτομα".
Γι' αυτό, όπως τόνισε, ο σύζυγός της δεν έχει αλλάξει καθόλου. "Είναι ο ίδιος άνθρωπος που άρχισε την καριέρα του, απορρίπτοντας υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για να δουλέψει σε γειτονιές".
Η συναισθηματική της ομιλία είχε ως πρώτη αντίδραση το θυελλώδες χειροκρότημα του πολυπληθούς ακροατηρίου που γέμισε ασφυκτικά το "Time Warner Cable Arena" του Σάρλοτ.
Tελευταία δημοσκόπηση δείχνει τον Ομπάμα να διατηρεί μικρό προβάδισμα έναντι του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ, αντίπαλό του στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα