«Θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς»

17:14 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό από την Ισπανία, που στέρησε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γυναικών να μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θέλουν να πάρουν οι Ελληνίδες διεθνείς το απόγευμα του Σαββάτου στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με την Ηλέκτρα Ψούνη. Η 27χρονη αμυντικός της Λιλ, μετά την χθεσινή νίκη επί της Ουγγαρίας

(12-9), μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τον μεθαυριανό αγώνα απέναντι στην Ισπανία, όπου με νίκη η Εθνική μας παίρνει και την πρόκριση στην τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ και τόνισε πως στο μυαλό όλων των διεθνών υπάρχει ακόμη ο περσινός αποκλεισμός-σοκ από το Ολυμπιακό τουρνουά:

«Στο ματς με την Ουγγαρία δείξαμε όρεξη και θέληση για νίκη και τα καταφέραμε. Όμως πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα, κυρίως σε άμυνα και παίκτρια παραπάνω, ώστε να έχουμε ελπίδες στην Ισπανία. Εκεί θέλουμε μόνο νίκη και να πάρουμε μια ρεβάνς για τον περσινό μας αποκλεισμό, που μας στέρησε τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα τότε για όλες μας και δεν το έχουμε ξεχάσει. Θέλουμε πολύ να είμαστε εμείς τώρα αυτές που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στα τελικά του Πεκίνου μες στην έδρα τους. Παρά τις δυσκολίες θα μπούμε στο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα