«Μονόδρομος η νίκη με Ισπανία»

16:42 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών απέναντι στην αντίστοιχη της Ισπανίας το Σάββατο (16/3, 19:00), η Άλκηστη Αβραμίδου. Η 24χρονη διεθνής περιφερειακός, η οποία στη χθεσινή νίκη (12-9) επί της Ουγγαρίας πέτυχε τρία τέρματα, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάει για τη νίκη-πρόκριση στη Βαρκελώνη, ενώ εκθείασε και το «νέο αίμα» της Εθνικής Γυναικών:

«Στη Βαρκελώνη το Σάββατο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Πάμε για τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στο Πεκίνο.

Η Ισπανία είναι μια πιο έτοιμη και δουλεμένη ομάδα. Εμείς θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας. Μου αρέσει που σαν ομάδα βγάζουμε μια φρεσκάδα και έχουμε κάποια πάρα πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας, αλλά από την άλλη πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη σε κάποια σημεία των αγώνων μας, ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα.

Όσον αφορά τα νέα κορίτσια που μπήκαν στην ομάδα, έχω να πω πως όλα αυτά τα παιχνίδια τις βοηθάνε να βελτιώνονται συνεχώς. Βλέπω πως ανταπεξέρχονται πάρα πολύ καλά και πως έχουν πολύ μέλλον. Όλες μαζί με σκληρή δουλειά και προπόνηση θα φτιάξουμε ένα συμπαγές σύνολο, το οποίο μας λείπει τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα