«Θέλουμε κι εμείς να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

20:04 12/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε διπλή προπόνηση για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, η οποία κινείται πλέον σε ρυθμούς Παναθηναϊκού, τον οποίο υποδέχεται η Βασίλισσα την προσεχή Δευτέρα, τρεις ημέρες πριν αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η απογευματινή προπόνηση να τελειώσει λίγο

πριν την ποδοσφαιρική κόντρα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Στις τάξεις της Βασίλισσας υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα, όπως, αντίστοιχα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αρκετοί ποδοσφαιριστές τείνουν να γίνουν «θαμώνες». Η πολύ καλή εικόνα, λοιπόν, της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και ο αντίκτυπος που είχε στην ψυχολογία του κόσμου της ομάδας έχουν κάνει αίσθηση και στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ.

Όλοι περίμεναν ένα «πάρτι» του κιτρινόμαυρου λαού κόντρα στους πράσινους, ωστόσο αρκετοί αντιλαμβάνονται ότι τώρα ο κόσμος της ομάδας είναι πιο ανεβασμένος από ποτέ. Και στα αποδυτήρια πλέον ακούγεται πως «Θέλουμε κι εμείς να δώσουμε χαρά στον κόσμο, ειδικά τώρα, που είμαστε πολύ πιο ισχυροί απ'ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα