Φτιαγμένος ο Τίγρης...

19:02 12/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ένα παγκόσμιο συνέδριο που σχετίζεται με τις πετρελαϊκές επιχειρήσεις, ανάγκασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται εκτός Ελλάδας τόσο κατά την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και την ώρα της διεξαγωγής του. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έζησε έντονα, έστω και εξ αποστάσεως.

Ακριβώς το αντίθετο...

Όπως διαβάσατε χθες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έβαλε το δικό του... λιθαράκι στην ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθώς λίγο πριν από τη σέντρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους ανακοίνωσε την απόφαση του να τους προσφέρει πριμ ύψους 100.000 ευρώ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τίγρης, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε, βρήκε τον χρόνο και τον τρόπο να παρακολουθήσει ζωντανά την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. Και «φτιάχτηκε» ιδιαίτερα με την εικόνα της ομάδας. Το στοιχείο που τον άρεσε ιδιαίτερα ήταν το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο (κάτι που τους ζητά πάντα στις ομιλίες του), ενώ μεγάλη ικανοποίηση του προκάλεσε και η άριστη προετοιμασία του αγώνα από τον Τραϊανό Δέλλα.

Μάλιστα, μετά τη λήξη του αγώνα επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και με τον Βασίλη Δημητριάδη, στους οποίους εξέφρασε αυτή την ικανοποίησή του. Φυσικά, δεν έλειψε και ο έντονος εκνευρισμός του για τη διαιτησία του ντέρμπι, κάτι που απασχόλησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο Μελισσανίδης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα απόψε και την προσεχή Κυριακή αναμένεται να είναι κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο, για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Όπως και στα επόμενα ματς...

Keywords
Τυχαία Θέματα