Θέλει Στόουκ ο Όλιτς

17:25 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον αγγλικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και ο τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Χιούζ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον έμπειρο Κροάτη.
Το συμβόλαιο του 34χρονου Όλιτς με τους «λύκους» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει θετικά ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Αγγλία.
Ο πρώην επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έχει συνδεθεί με σενάρια μεταγραφής στην Αμερική και το Κατάρ, αλλά επισημαίνει ότι η προοπτική της Πρέμιερ

Λιγκ είναι πιο σοβαρή.
«Έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον μου. Η Στόουκ, όμως, αποτελεί για μένα πρωταρχική επιλογή. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ ενάντια σε ιστορικές ομάδες, όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο διεθνής Κροάτης.
Ωστόσο, υποστήριξε πως τίποτε δεν είναι δεδομένο για την ώρα: «Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ακόμη. Έχω στα χέρια μου πρόταση και από την πρώην ομάδα μου, το Αμβούργο. Προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει, αλλά πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω κάνει την επιλογή μου».
Ο Όλιτς αγωνίζεται από το 2012 στη Βόλφσμπουργκ, έχοντας πετύχει 17 τέρματα σε 50 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα έχει περάσει στη Γερμανία, όπου πέραν της Βόλφσμπουργκ έχει φορέσει τις φανέλες των Χέρτα Βερολίνου(1998-2000), Αμβούργου(2007-2009) και Μπάγερν Μονάχου(2009-2012).

Keywords
Τυχαία Θέματα