Θέλει Οσβάλντο η Τότεναμ

20:31 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον της Τότεναμ, τις χρονιές 2010 και 2011, για την απόκτηση του πολιτογραφημένου Ιταλού και παίκτη της Ρόμα, Ντανιέλ Οσβάλντο, φαίνεται πως αναθερμάνθηκε, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, τα «σπιρούνια» είναι έτοιμα να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.
Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει, είναι ο οξύς χαρακτήρας του Ιταλού στράικερ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει προβλήματα στους «τζιαλορόσι». Δεδομένου όμως πως

στον πάγκο βρίσκεται ο Αντρέ Βίλας - Μπόας, ο οποίος όντας Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά από «θερμοκέφαλους» ποδοσφαιριστές και από τον τρόπο που πρέπει να τους διαχειριστεί, οι ενδοιασμοί φαίνονται να κάμπτονται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση ύψους 8 εκ. στα γραφεία του ιταλικού συλλόγου.
Ωστόσο, ο Αργεντινός με το ιταλικό διαβατήριο δεν είναι ο πρώτος στόχος της Τότεναμ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, αφού ο σύλλογος έχει εκφράσει την επιθυμία του για τον Λεάντρο Νταμιάο της Ιντερνασιονάλ , παρά τη διάψευση του Βίλας - Μπόας τον περασμένο Ιανουάριο.
Εκτός από τον Οσβάλντο, η Τότεναμ φαίνεται πως προτιμά την ιταλική αγορά, με πηγές να αναφέρουν πως ενδιαφέρεται και για τον Μπόρχα Βαλέρο της Φιορεντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα