Κάραγκερ: Δεν είναι στο χέρι μας

19:12 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός πως ο Κάραγκερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται περίπου σε ένα μήνα, ως επαγγελματίας και «παιδί» της Λίβερπουλ, θέλει να βοηθήσει τους «κόκκινους» στους στόχους που έχουν θέσει για φέτος, στόχοι οι οποίοι θα καθορίσουν το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την επόμενη χρονιά.
Πρωταρχικό μέλημα των παικτών του Μπρένταν Ρότζερς είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ, η οποία μπορεί να έρθει με αρκετές θέσεις, στην ουσία

όμως η Λίβερπουλ βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς από την 5η, που οδηγεί τυπικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
«Η τελική μας βαθμολογία εξαρτάται από τις άλλες ομάδες και τα αποτελέσματά τους. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ώστε να προσπαθήσουμε να ανεβούμε βαθμολογικά»ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:
«Έχουμε το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στην έδρα μας, η οποία προέρχεται από μια πολύ καλή νίκη. Κοιτάω τα τελευταία παιχνίδια και την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, αν ρωτήσετε και τους συμπαίκτες μου, δε νομίζω να ξέρει κανένας σε ποια θέση θα τερματίσουμε και ποια θα είναι αυτή που θα μας εξασφαλίσει μια θέση Ευρώπης. Κάποιες φορές είναι η 5η, άλλες η 6η και κάποιες η 7η. Έτσι δεν είμαστε σίγουροι. Αυτό π[ου πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν και θα δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα