«Θα νικήσει η Μπιλμπάο»

16:45 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκα. Ο Μανώλης Παπαμακάριος που αγωνίζεται φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λαγκουν Άρο, μίλησε για την αναμέτρηση και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη

«Έχω δει στην τηλεόραση τα τελευταία ματς της Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον Ολυμπιακό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπαμακάριος. «Ο Φώτης Κατσικάρης έχει πολλές επιλογές στον

πάγκο γι' αυτό το ματς και είναι Έλληνας προπονητής, πράγμα που σημαίνει πως ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλο», συμπλήρωσε ο 31χρονος άσος, ο οποίος αναγνώρισε και άλλα προτερήματα στους Βάσκους έναντι του Κυπελλούχου Ελλάδας.

«Η Μπιλμπάο έχει το αβαντάζ ότι έχει παίξει πολλά ανταγωνιστικά ματς εν συγκρίσει με τον Ολυμπιακό, έχει δημιουργήσει μέσα από τις αναμετρήσεις στην ACB ένα τέμπο στο παιχνίδι της, την ώρα που στην Ελλάδα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό μέσα από τα φιλικά», υπογράμμισε ο άλλοτε διεθνής γκαρντ, ο οποίος, βέβαια, φρόντισε στο τέλος να μιλήσει με καλά λόγια για τους Πειραιώτες δίνοντας τους τύχη να βρεθούν στο F-4 στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα με νέους παίκτες με καλή ποιότητα, όμως δεν νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος για τέτοια παιχνίδια, τον Δεκέμβριο θα είναι, σίγουρα, μία άλλη ομάδα και έχει πιθανότητες για μένα να φθάσει στο φάιναλ-φορ της Πόλης», κατέληξε ο Παπαμακάριος.

Keywords
Τυχαία Θέματα