Τσιώλης: Δεν έχουμε περιθώριο για απώλειες

16:40 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την θέση του στον πάγκο του Άρη «παίζει» ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει καταφέρει να κάνει «σεφτέ» στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Το ματς της Κυριακής (23/10, 20:30) στο «Κλ. Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει κατά πολύ το δικό του μέλλον στον πάγκο του Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε πως είναι καθήκον τους να κερδίσουν το ματς και να ξεκινήσουν με αυτό τον τρόπο το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

«Δεν υπάρχει, πλέον, κανένα περιθώριο

για άλλες απώλειες. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες, σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έχουμε μπροστά μας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Παίξτε για εσάς, αλλά και για τον κόσμο, που θα γεμίσει το γήπεδο. Χρωστάμε αυτή τη νίκη στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας», ανέφερε στους παίκτες του, ενώ δεν έκρυψε και την πεποίθηση πως ο Άρης θα παρουσιαστεί καθ' όλα έτοιμος, για πρώτη φορά φέτος.

«Μπορούμε και πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι. Χρειάζεται πάθος και αποφασιστικότητα, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Είχαμε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές με τον Εργοτέλη, αλλά ήταν απαράδεκτη η αντίδρασή μας στα τελευταία λεπτά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε τέτοια λάθη στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα