«Θα έρθουν τα αποτελέσματα»

11:00 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΓΣ Λαμία κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο Χαλκιοπούλειο, πανηγυρίζοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, υποχρεώνοντας παράλληλα τους πράσινους στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους.

«Το παιχνίδι κύλησε όπως το περιμέναμε. Κάναμε καλή και έξυπνη διαχείριση και παρόλο που κολλήσαμε

κάποιες φορές παρουσιάζοντας τις γνωστές αδυναμίες μας φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, καλύπτοντας πλήρως τον Σάκη Ψάρρα για την αποβολή του: «Ήταν εντελώς άδικη. Σε μια λογική και κυρίως ήρεμη συζήτηση που είχαμε κι η οποία γίνεται πολύ συχνά μέσα στα παιχνίδια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν ο διαιτητής και το εξέλαβε διαφορετικά.»

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπουτσουρής παραδέχθηκε το δίκαιο της επικράτησης της Λαμίας και εστίασε στην επόμενη μέρα για την ομάδα του: «Είναι γνωστό ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, με δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θέλει υπομονή, προσπάθεια μέρα με τη μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι και να έρθουν και τα αποτελέσματα. Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον ψυχολογικό τομέα σε κάποιος παίκτες κλειδιά της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα