«Θα είναι όλοι τους εχθροί μου»

08:26 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στον ημιτελικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία για το EURO 2012 αρκετοί διεθνείς παίκτες που είναι συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Αλβάρο Αρμπελόα να ξεκαθαρίζει πως για 90 λεπτά οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε και Κοεντράο θα είναι εχθροί του.

Σε συνέντευξη Τύπου ο διεθνής μπακ αναφερόμενος στο γεγονός πως θα έχει απέναντι του ποδοσφαιριστές με τους οποίους είναι συμπαίκτης τόνισε: "Για μένα είναι το ίδιο. Αύριο δεν θα υπάρχουν συμπαίκτες, θα είναι όλοι τους εχθροί μου".
Για

την μονομαχία του με τον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αρμπελόα δήλωσε: "Δεν έχουμε μιλήσει και δεν φαντάζομαι να το κάνω πριν τον αγώνα. Τον γνωρίζουμε όλοι καλά, το ίδιο και τις ικανότητες του. Άλλωστε, το έδειξε με τις εμφανίσεις του στο EURO. Ελπίζουμε εμείς να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και αυτός όχι. Όταν αντιμετωπίζεις έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε τόσο εντυπωσιακό επίπεδο, χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες ενέργειες του τις οποίες δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε, αλλά θα είναι μια ωραία μάχη. Πάντοτε μου αρέσει να αντιμετωπίζω τους καλύτερους. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πάντοτε μια πρόκληση. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Ρονάλντο είναι σπουδαίος, όμως η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο".

Keywords
Τυχαία Θέματα