«Θα δείρω τον Γκουαρντιόλα on camera»

10:30 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και στον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την αποκάλυψη αποσπάσματος της αυτοβιογραφίας του Σουηδού επιθετικού όπου εξαπολύει επίθεση στον Ισπανό τεχνικό. Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Βιλαρουμπί, αποκάλυψε πως ο Σουηδός επιθετικός απείλησε να δείρει τον Γκουαρντιόλα μπροστά στις κάμερες αν η διοίκηση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν συναινούσε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Μίλαν.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο,

ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Απείλησε να δείρει τον Γκουαρντιόλα δημόσια. Είπε στον πρόεδρο Ροσέλ και στον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, πως αν δεν τον αφήσουν να φύγει θα χτυπήσει τον Γκουαρντιόλα μπροστά στις κάμερες". Την απειλή του Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να επιβεβαίωσε και ο Ραϊόλα λέγοντας στον Ροσέλ: "Θα το κάνει, θα το κάνει".

Απάντηση στα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναμένεται να δώσει ο Γκουαρντιόλα στηην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ενώ ήδη Μέσι και Βαλντές έχουν σπεύσει να εκφραστούν δημόσια υπέρ του προπονητή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα