Κάλα: Δεν φοβόμαστε κανέναν!

10:05 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χουάν Κάλα στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Ο Ισπανός στόπερ, μίλησε για όλους και για όλα από το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μέχρι την παραμονή του στην ΑΕΚ όχι μόνο και μετά τον Γενάρη (που το θεωρεί δεδομένο), αλλά και μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει ο δανεισμός του από την Σεβίλλη.

Γνωρίζεις ότι είσαι από τους πιο καλύτερους παίκτες

της ΑΕΚ αυτή την περίοδο;

«Δεν το σκέφτομαι έτσι. Δίνω πάντα ότι καλύτερο μπορώ. Υπάρχουν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, Βάργκας, Γεωργέας, που σίγουρα είναι πολύ καλύτεροι από μένα».

Καλύτερος όσον αφορά την απόδοση στα πρόσφατα παιχνίδια...

«Δεν το βλέπω έτσι το ποδόσφαιρο, σε καμία περίπτωση. Ο ένας βοηθάει τον άλλο. Είναι συλλογική η προσπάθεια που γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι συνολικά καλό για όλους».

Πάντως είναι μια έκπληξη για τον κόσμο, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι οι δανεικοί δεν τα δίνουν όλα.

«Ο κόσμος μπορεί να το σκέφτεται αυτό και να το έχει στο μυαλό του, αλλά θα πρέπει να σκέφτεται και την άλλη πλευρά, ότι ήρθα εδώ για να παίξω μπάλα, να κάνω μια καλή σεζόν στην ΑΕΚ. Αν κάνω αυτή την καλή σεζόν στην ΑΕΚ, ενδεχομένως να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι καλύτερο στο μέλλον για την καριέρα μου, όπως το φαντάζομαι».

Έχοντας δει τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι σίγουρα θα έχεις δει κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού, πιστεύεις αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή η ΑΕΚ υστερεί σε ρόστερ;

«Είναι διαφορετικό ρόστερ. Το ρόστερ της ΑΕΚ δεν είναι κατώτερο. Και σίγουρα δεν έχουν επενδυθεί τα χρήματα που έχουν επενδυθεί στα ρόστερ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Υπάρχει όμως μια αμφιβολία. Αναφέρομαι στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Δεν ξέρω κατά πόσο οι άλλες ομάδες είναι τόσο δεμένες μεταξύ τους. Αν δηλαδή στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ είναι τόσο «οικογένεια» όσο είμαστε εμείς».

Eκτιμάς πως στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες που να μπορούν είτε τώρα είτε στο μέλλον να παίξουν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν;

«Σίγουρα ναι. Σίγουρα ο Μανωλάς και ο Καράμπελας μπορούν να σταθούν σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου στην Ισπανία. Για τον Λυμπερόπουλο, τον Δέλλα και τον Γκούντγιονσεν δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Είναι περιττό να το πω. Έχουμε δει ποιοι είναι. Μακάρι να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες να παίξουν στην Πριμέρα».

Με ποιους κάνεις περισσότερο παρέα από την ομάδα;

«Με τον Φαμπιάν (σ.σ. Βάργκας) τα πάμε πάρα μα πάρα πολύ καλά. Έχουμε δεθεί αρκετά, τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο. Είναι αυτός με τον οποίο επικοινωνώ πολύ καλύτερα».

Ο Χοσέ Κάρλος; Υποτίθεται ότι ήρθαν από το ίδιο περιβάλλον.

«Ο Χοσέ Κάρλος είναι φίλος μου από τότε που ήμουν 15 χρονών! Δεν τον θεωρώ συμπαίκτη μου. Είναι μια άλλη κατηγορία. Είναι κάτι περισσότερο από έναν συνάδελφό μου».

Τότε ίσως θα μπορούσες να μας πεις, τι είναι αυτό που μπορεί να τον απασχολεί, τι είναι αυτό που τον κάνει να μην αισθάνεται άνετα. Βλέπουμε ότι εσύ έχεις προσαρμοστεί καλύτερα από τον Χοσέ Κάρλος... Σου έχει πει κά

Keywords
Τυχαία Θέματα