H άφιξη Νοτιά, ο Κάλα και το ντέρμπι

10:30 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τα διοικητικά κυριαρχούν στην εφημερίδα, η οποία τονίζει σχετικά με την άφιξη Νοτιά και το γεγονός ότι κυριαρχούν οι φήμες που θέλουν μία εταιρεία από την Αμερική να ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ: «Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να βρει λύση

στο τεράστιο διοικητικό και ιδιοκτησιακό αδιέξοδο που έχει προκύψει. Η κατάσταση δείχνει πως έχει φτάσει στο απροχώρητο και όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία αναζητούν λύση προκειμένου να απεγκλωβιστούν από το πρόβλημα. Ωστόσο, παρά την κινητικότητα που υπάρχει, δεν καταγράφεται τίποτα ουσιαστικό που να μπορεί να δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη λύση για την ΑΕΚ.
Η προσέλευση του κόσμου στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ, ως συνέχεια μάλιστα της παρουσίας του κατά τη φετινή περίοδο, αποτυπώνει την απογοήτευση και την κόπωση από την κατάσταση στην ομάδα. Και παράλληλα καθιστά ξεκάθαρο σε όποιον έχει τέτοιες σκέψεις πως ο κόσμος δεν μπορεί να αποτελεί πλέον στοιχείο για να βασίσει κάποιος εκεί τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ολοι φαίνεται πως έχουν επενδύσει τις σκέψεις και τις ελπίδες τους στην άφιξη του Νίκου Νοτιά. Οχι γιατί υπάρχει ακόμα κάποιος που να έχει την ψευδαίσθηση πως έχει λύση ή πως θα φέρει χρήματα που θα βγάλουν την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Αλλά γιατί Νοτιά παρόντος θα μπουν τα πράγματα στην τελική ευθεία και θα κινηθούν διαδικασίες ώστε να ληφθούν αποφάσεις που εδώ και καιρό ψιθυρίζονται, αλλά δεν παίρνονται.

Ολες οι πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του Νεοϋορκέζου εφοπλιστή δείχνουν πως η πρόθεσή του είναι να έρθει στην Αθήνα στα μέσα του μήνα. Ενδεχομένως, αν κρίνει πως είναι σημαντικό και θα ωφελήσει, να παραστεί στην έκτακτη γενική συνέλευση που είναι ορισμένη για τις 15/11. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, οι κινήσεις που θα κάνει μοιάζουν σχεδόν προκαθορισμένες.
Ως πρώτη κίνηση του Νοτιά θεωρείται το δημόσιο κάλεσμα προς τους συμμετόχους της ομάδας του 2004 να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να αναζητήσουν από κοινού κάποια λύση για το μέλλον της ΑΕΚ. Να συζητήσουν, να παραμερίσουν εγωισμούς, προβλήματα και οικονομική κρίση και να θέσουν ένα νέο πλάνο επιβίωσης. Επειδή ακόμα και η σύγκληση αυτής της συνάντησης φαντάζει σχεδόν ανέφικτη, φαίνεται πως θα ακολουθήσει το δεύτερο σχέδιο», γράφει το GOAL και καταλήγει σχετικά:
«Στην αναζήτηση λύσης για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ φαίνεται πως ποντάρουν πολλά στην... αμερικανική βοήθεια. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες ανέφεραν πως οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν εντός της εβδομάδας που ξεκινά να έρθει λύση από τις ΗΠΑ μέσω εκπροσώπου εταιρείας που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΑΕΚ. Λέγεται μάλιστα πως πρόκειται για εταιρεία που πρόσφατα επένδυσε σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής και ψάχνει τρόπο να μπει και στην Ευρώπη».
Στα αγωνιστικά σημειώνεται η στήριξη που τυγχάνει ο Γιάννης Αραμπατζής από τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες έπειτα το προχθεσινό του λάθος, ενώ τονίζεται ότι ο Κωστένογλου σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Κάλα, Καφέ, Βάργκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα