Ίβιτς: Με πάθος και στους πέντε τελικούς

13:56 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στόχος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είναι η πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής η ομάδα μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους δυο βαθμούς με τον Βλάνταν Ίβιτς να υπογραμμίζει πως στους επόμενους πέντε τελικούς θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να παίξουν με πάθος για την επίτευξη του στόχου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", ο Ίβιτς μίλησε για
- Τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει τους

αγώνες των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ: "Απομένουν ακόμη πέντε αγώνες. Και οι πέντε αναμετρήσεις είναι δύσκολες και αυτό το γνωρίζουμε. Άρα, έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς και σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλο πάθος για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους. Με πάθος πρέπει να αγωνιστούμε και στους πέντε τελικούς που ακολουθούν".
- Το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: "Αυτή την στιγμή μετράει η καλή προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς πολλά λόγια αλλά κυρίως με έργα".
- Την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: "Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η επιθυμία των παικτών και για αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας συμπαρασταθεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αυτή η σχέση που έχει η ομάδα με τον κόσμο είναι ξεχωριστή".

Keywords
Τυχαία Θέματα