Τέλος ο Ουίλιαμσον

18:14 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο επίλογος ενός προανεγγελθέντος διαζυγίου -από τη στιγμή που η ΑΕΚ βρήκε νέο πλέι μέικερ στο πρόσωπο του Σκότι Ουίλμπεκιν- γράφτηκε με την ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Γκάρετ Ουίλιαμσον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο τελευταίος διασωθείς από τους τέσσερις Αμερικανούς που επέλεξε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς εκτιμήθηκαν -τόσο από τον πρώην προπονητή

της Ένωσης όσο και από τον Ντράγκαν Σάκοτα- ο επαγγελματισμός του και η διάθεσή του στην άμυνα.

Ο Ουίλιασμον, που πέρυσι αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος Καναδά, φεύγοντας από την ΑΕΚ αφήνει μόνο φίλους και καλές εντυπώσεις (η φωτό είναι από την πρόσφατη παρουσία του στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι λύθηκε την Τετάρτη (18/3) «κοινή συναινέσει» η συνεργασία της με τον αθλητή Γκάρετ Ουίλιαμσον.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Γκάρετ για το ήθος, την αγωνιστικότητά του και τον επαγγελματισμό διαρκείας, που επέδειξε και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα