Ράμσεϊ: Πόνεσε πολύ ο αποκλεισμός

17:26 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Πάντως, ο μέσος των «κανονιέρηδων» επεσήμανε ότι το τέλος της παρουσίας της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν σημαίνει ότι έριξε και τον επίλογο της χρονιάς. Ο στόχος, πλέον, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η άνοδος στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.
«Νομίζω ότι αυτός ο αποκλεισμός πόνεσε περισσότερο. Παλιότερα αγωνιζόμασταν με ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα και, χωρίς να θέλω να δείξω ασέβεια προς τη Μονακό, αυτή τη φορά περιμέναμε ότι θα περνούσαμε στην επόμενη φάση. Δυσκολέψαμε,

όμως, πολύ τους εαυτούς μας με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», ήταν το σχόλιο του Ουαλού μέσου, ο οποίος ωστόσο δεν θεωρεί ότι η σεζόν τελείωσε για την ομάδα του:
«Έχουμε ακόμα να διεκδικήσουμε το Κύπελλο Αγγλίας. Είμαστε σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας και να εκμεταλλευόμαστε τις απώλειες των αντιπάλων. Ελπίζουμε ότι στο πρωτάθλημα οι άλλες ομάδες θα... γκελάρουν. Μπορούμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν και να τερματίσουμε στη 2η θέση. Έμειναν άλλα εννέα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αν νικήσουμε σε όλα, θα καταφέρουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα