Τέλος καλό όλα καλά με τεσσάρα

23:51 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Γ.Κααϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φέλιξ Μπριν (Γερμανία)

Ο Ολυμπιακός ξέχασε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Παρί και ξεκίνησε το Champions League

με τεσσάρα χάνοντας τελικά από τους Γάλλους με 1-4.Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Μίτσελ που ήταν πολύ καλά στημένη αλλά όπως αποδείχθηκε έκανε κακή οικονομία δυνάμεων. Σκασμένη στο δεύτερο κατέρρευσε και φάνηκε η τεράστια διαφορά ποιότητας με την Παρί. Μαύρη τρύπα για τον ΟΣΦΠ ο Σάμαρης που μετά το πολύ καλό πρώτο μέρος, τα έκανε όλα λάθος στην επανάληψη ενώ γενικότερα στα στημένα η ομάδα του Μίτσελ παρουσίασε αστεία οργάνωση. Η Παρί μάλλον δεν δικαιώνεται με την επιλογή του Μπλαν καθώς δεν παρουσίασε τίποτα ιδιαίτερο ως ομάδα αλλά η ποιότητα του ρόστερ της έκανε τη διαφορά.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Βάις. Στο 5' η Παρί απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Ρομπέρτο έδιωξε σωτήρια προ του Ιμπραΐμοβιτς. Επτά λεπτά μετά οι παίκτες του ΟΣΦΠ άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον Βάις να κάνει τελικά το σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και στο 15' είχε δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Φουστέρ. Στη συνέχεια της φάσης ο Ντομίνγκες επιχείρησε να πλασάρει από πλάγια θέση με την μπάλα να βρίσκει στον Μαρκίνιος και να καταλήγει κόρνερ. Στο 19' όμως μια εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά του Ιμπραΐμοβιτς "ξεχαρβάλωσε" την "ερυθρόλευκη" άμυνα με τον Μάξγουελ να κόβει στον Καβάνι ο οποίος σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Ο Μήτρογλου στο 22' είχε μια κεφαλιά η οποία βρήκε σε σώμα αμυντικού και έφυγε από τα δοκάρια και τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Ο Βάις με εκπληκτική ενέργεια πέρασε τον Μάξγουελ, έκανε ποδιά στον Μαρκίνιος, άδειασε τον Σίλβα και με πλασέ έγραψε το 1-1. Ο Μπονγκ στο 42' έπιασε την κεφαλιά όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Παρί βελτίωσε την εικόνα της στην αρχή της επανάληψης και κράτησε μπάλα. Στο 59' είχε καλή ευκαιρία σε σουτ του Καβάνι το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Ρομπέρτο. Οκτώ λεπτά μετά ο Λαβέτσι μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και έκοψε για τον Ιμπραΐμοβιτς που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σάμαρης έχασε τον Τιάγκο Μότα με κεφαλιά έκανε το 2-1. Σε πανομοιότυπη φάση στο 73' ο Μότα σηκώθηκε πάλι ανενόχλητος και πέτυχε το τρίτο γκολ της Παρί. Το τραγικό δεύτερο μέρος για τον Σάμαρη ολοκληρώθηκε στο 82' όταν ανέτρεψε τον Ζλάταν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Ιμπραΐμοβιτς τον εκτέλεσε με τον Ρομπέρτο να του λέει "όχι" τόσο στο πρώτο σουτ όσο και στην επαναφορά. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν απέφυγε το τέταρτο γκολ καθώς στο 86' ο Μότα εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά σκόραρε.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μετζανί, Σιόβας, Μπονγκ, Μασάντο, Σάμαρης, Βάις (84'Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (74'Σαβιόλα), Ντομίνγκες (60'Κάμπελ), Μήτρογλου

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. (Λοράν Μπλαν): Σιριγκού, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μάξγουελ, Ματουιντί, Μότα, Βεράτι (80'Βεράτι), Λούκας Μόουρα (46'Λαβέτσι), Καβάνι (88'Μενέζ), Ιμπραϊμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα