Ταξιτζής πάτησε με το ταξί τον πελάτη για 6 λίρες!

12:21 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ένας οδηγός ταξί στο Μπρίστολ της Αγγλίας παρέσυρε τον πελάτη του με το αυτοκίνητο για αρκετά μέτρα, καθώς λίγο πριν είχαν διαπληκτιστεί για την τιμή του κομίστρου! Το γεγονός κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Ο πελάτης θεώρησε ότι ο οδηγός ταξί προσπαθούσε να τον υπερχρεώσει, καθώς είχαν συμφωνήσει να σταματήσει η κούρσα όταν το ταξίμετρο θα έγραφε 6 λίρες. Ωστόσο, ο οδηγός όταν πέρασε αυτό το ποσό δεν σταματούσε. Ο πελάτης τότε κατέβηκε από το όχημα και πήγε μπροστά

ώστε να βγάλει φωτογραφία τις πινακίδες του ταξί, για να κάνει καταγγελία.

Ο οδηγός του ταξί τον προειδοποίησε πως αν έκανε κάτι τέτοιο θα τον πατούσε με το αυτοκίνητο. Αυτό που φάνηκε σαν μια κοινότοπη απειλή δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα, καθώς ο οδηγός πάτησε το γκάζι και πήρε μπροστά τον πελάτη του παρασέρνοντάς τον για αρκετά μέτρα.

Όταν ο νεαρός έπεσε στον δρόμο τραυματισμένος και λιπόθυμος, οι σοκαρισμένοι περαστικοί έτρεξαν κοντά του, για να τον βοηθήσουν ενώ σύντομα έφτασε και η αστυνομία.

Τελικά, χάρη στις κάμερες ασφαλείας, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό, ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για δύο χρόνια. Βέβαια, αυτό που σκέφτονται όλοι είναι αν η ποινή που έλαβε είναι τελικά αυτή που του άξιζε...

Keywords
Τυχαία Θέματα