Τα «Μέσι, Μέσι» δεν προκαλούν τον Ρονάλντο

11:11 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι αποδοκιμασίες οπαδών κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας είναι σύνηθες φαινόμενο με την ιαχή "Μέσι, Μέσι" να κυριαρχεί με σκοπό να πικάρει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό δίχως όμως αποτέλεσμα όπως εξηγεί ο ίδιος. Παράλληλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης δίχως να τον απασχολεί αν κερδίσει την "Χρυσή Μπάλα".

Σε δηλώσεις του στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό "TF1", ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε
Για τις σχέσεις του με τον Καρίμ Μπενζεμά:

"Μου αρέσει να παίζω μαζί του. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχω καλή επαφή μαζί του. Είναι φίλος μου και βελτιώνεται κάθε χρόνο".
Για τους οπαδούς που φωνάζουν "Μέσι, Μέσι...": "Αυτές οι φωνές δεν με προκαλούν και δεν με αναγκάζουν να αλλάξω τον τρόπο που αγωνίζομαι. Δεν με ενοχλεί το συγκεκριμένο θέμα".
Για τη "Χρυσή Μπάλα": "Προτεραιότητα μου είναι οι υποχρεώσεις που έχω στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Πορτογαλία, όχι η Χρυσή Μπάλα".
Για το ενδεχόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του: "Είναι σπουδαία ομάδα αλλά δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι καλά εδώ που αγωνίζομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα