Ταυλαρίδης: Δεν θέλω να απολογηθώ

09:43 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

Καμία διάθεση να απολογηθεί δεν έχει ο Στάθης Ταυλαρίδης για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε στην νίκη του ΟΦΗ με 3-0 επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να απαντά στα όσα είχε δηλώσει εις βάρος του ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σερρών, ο Θεοδωρίδης σχολιάζοντας τον πανηγυρισμό του Ταυλαρίδη

είχε τονίσει: "Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Ταυλαρίδη μπορεί να με πείραξε, αλλά εντάξει. Επαγγελματίας είναι. Θα με πειράξει το καλοκαίρι όταν θα κάνει 7 προσφυγές για να πάρει τα χρήματα του. Ίσως με πείραξε ότι δεν σεβάστηκε το πρόσωπο μου".

Ο Ταυλαρίδης απάντησε, μέσω της εφημερίδας "Sportday", στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού: "Ο κ. Θεοδωρίδης ξέρει πολύ καλά πόσο τον αγαπώ και πόσο τον εκτιμώ. Τον είχα πέντε χρόνια πρόεδρο στον Ηρακλή και τον νιώθω σαν πατέρα μου. Ας αφήσει εμένα να ανησυχώ για το αν θα καταθέσω προσφυγές στον ΟΦΗ. Δεν έκανα καμία χειρονομία και δεν θέλω να απολογηθώ".

Όσο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ταυλαρίδης δήλωσε: "Αναμφίβολα υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές με τον Ολυμπιακό. Αν το δούμε από πλευράς μπάτζετ, όσα παίρνει ο Μέλμπεργκ ή ο Μιραλάς, τα παίρνει όλη η 18άδα του ΟΦΗ. Σίγουρα είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει. Όταν ήρθα στον ΟΦΗ, ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα, να αποκτήσει ξανά τον σεβασμό των αντιπάλων και την αίγλη του παρελθόντος. Αυτά τα έχουμε πετύχει και εύχομαι να λυθούν και τα οικονομικά προβλήματα για να πάνε τα πράγματα καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα